sábado, 25 de octubre de 2008

_ToT aRrIbA_

Si, efectivament tot arriba... i les classes ja han començat finalment! Principalment amb el problema de la compatibilitat d'horaris, doncs totes les assignatures que vui fer se'm solapen les unes amb altres, resultat del qual sempre és... sortir abans d'una classe, per tal d'arribar tard a l'altra, però així com a mínim estar-hi una mica.

Per altra banda, he de dir que estic bastant contenta pel fet de la comprensió de les classes en italià, doncs excepcte dos professors,(un dels quals no l'entenen ni els que són italians per la velocitat amb la que parla) puc dir que ho entenc força.
I ningú pot dir que els italians no es prenen les coses amb tranquilitat, doncs fa una semana que hem començat, i la semana que ve tenim tres dies de suspensió didàctica, diuen que per la "Laurea" dels que ja han acabat, però per nosaltres resulta una mica,... "com ho diria jo..."
Fora de la univeristat però seguint parlant d'estudis,continuem amb les classes d'italià, intentant aconseguir millorar el nostre italià, "chapurreao" de barreges del català-espanyol-italià!!! I a les classes li afegeixo, parla a casa, pel carrer, veure pelis, i fins i tot anar al cinema (concretament Vicky Cristina Barcelona... força curiós, no us sembla?)jiji
I per la resta, tot bé, soparets i dinars amb gran facilitat d'ajuntar-nos un munt, anar a correr i fer yoga, passejar, perdres pels infinits carrerons venecians, nits de teatre i dansa, riures absurds, visites de solars, tranquilitat,.... de tot una mica!
AAHhh!! la foto d'avui és d'una visiteta al Lido, on al tornar la posta de sol era una passada... cal dir que les postes de sol aquí són increibles!


1 comentario:

Helen_a dijo...

Buaa! té una pinta de ser tot tan preciós mery!! TU FÉS MOLTES FOTOS, VALE??

Tinc ganes de veurat!
Nosaltres ara aquí ens apropem a aquell moment que les entregues-examens s'acosten de manera estrepitosa...i aaaaarg..!! Ja ens estem posant la roba de batalla!

en fi, m'agrada que hagis augmentat la lletra!mulbemulbé!Ara el que podries fer es posar fotos!jajaj!

besitoooos guapissima!